MČR 3 - Trója 2014

Napsal Milan. Uveřejněno v Turnaje

so
kvě
31
2014
848 hits

MČR 3 - Trója 2014

  • By: Milan
  • In: Turnaje

Vše již bylo napsáno jinde, tak jen v krátkosti o naší výpravě. Účast dobrá, nad 50%, výsledek kromě vynikajícího 7. místa Petra a Jany už tak dobrý nebyl.

Trojka Miloš-Tomík-Martin v základní skupině neuspěla, v turnaji C však vybojovala 3. místo a celkově se posunula na 57. místo. Stejně dopadl v turnaji B Vojta, hrající pod stolínskou značkou, 39. místo. Osud trojice Ondra-Black-Krišpa, která prohrála postup ve bratrovražedném boji s Petrem a Janou, v turnaji B mi není znám. Buď prohráli nebo jeli rovnou domů.

Šárka, Roman a jsme dvakrát zdolali vrchlabskou trojici Viktor-Johnny-Lubošek a postoupili do děravého pavouka 64. Ten měl tu výhodu, že místo 32 otrávených trojic turnaj  opouští pouze čtyři, bohužel jsme byli mezi nimi. Zbyl na nás tedy miniturnaj D o 33 až 36 místo. První zápas jsme si vystáli, soupeř odjel směr Brno a tím jsme se dostali těsně, ale přeci jen, do první poloviny výsledkové listiny. Další čekání by bylo příliš dlouhé a tak jsme udělili Romanovi pokyny, jak vybojovat ještě o stupínek lepší umístění. Bohužel naše pokyny nesplnil. Nutno uznat, že se snažil ze všech sil a soupeř dlouho nemohl pochopit, že proti nim chce opravdu sám hrát. Držel se celé tři náhozy. Přece jen dvě koule proti šesti je málo. Na druhou stranu je to jen o jednu míň než tři a s těma už se dá i vyhrát. Takže alespoň bod mohl uhrát. Kanár je ve Vrchlabí, tak pro nás žádné zle. Nemáme s ním nic společného. :-).

Přidávám se k chvále průběhu turnaje, k tomu se připojuje velice dobrý pocit z naší hry a výtečné souhry při řešení herních situací všech tří hráčů.

Velká gratulace k nádhernému výsledku Petra a Jany.

 

Komentáře   

 
+1 # Martin Vais 2014-06-02 10:56
Chtěl bych se připojit ke gratulaci Janě a Petrovi za krásné umístění. ;-)

A Romanovi vzdát hold za odvahu.. :lol:
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat