VÍTĚZ 4. ročníku petanque ligy 2012

Napsal Milan. Uveřejněno v Jablonecká liga

ne
říj
21
2012
1235 hits

Liga FinaleTak nám skončila liga. Trošku se to táhlo ale nakonec jsme jí stihli dohrát ještě za docela pěkného počasí. Dopadlo to podobně jako loni. Vítězi se opět stalo trio Jana-Petr-Vojta, kteří potvrdili své postavení v klubové špičce. 2. místo získali jak jinak Ondra s Michalem. Není to nic překvapujícího, druzí byli ve všech dosavadních čtyřech ročnících. A tak jediná změna byla na dalších dvou místech, kde si týmy vyměnily pořadí. 3. místo vybojoval Miloš s Kubrtem, poprvé bez drahého kovu skončila Šárka s Milanem.

 

O 5. místo se přes dříve projevené odhodlání nehrálo, lepším umístěním v základním kole ho získal Black s Japatem. 6. místo nováčci Kuchy a Martin.

O dalších místech rozhodovali vzájemné zápasy, 7. místo Naďa s Janou, 8. místo Tomík-Jardit a papírově i Zuzka, 9. místo Monika s Irenou.

Nedělního finálového utkání se zúčastnilo poměrně dost diváků, takže kulisa byla důstojná. Stejně důstojně jsme turnaj zakončili exhibičním utkáním a pak zejména zhodnocením v blízkém restauračním zařízení. To je z mé strany raději vše.