Jablonecká jednička 2017

Napsal Tomáš Kunc. Uveřejněno v Liga jednotlivců

ne
zář
03
2017
1111 hits

Jmény pořadatelů si vás dovolujeme pozvat na druhý ročník turnaje jednotlivců Jablonecká jednička 2017, který se odehraje v sobotu 23.záři na pétanque hřišti u přehrady.

Vzhledem k omezené kapacitě hřiště bychom Vás chtěli požádat o nezávaznou přihlášku prostřednictvím komentáře k tomuto článku.

Veškteré podrobnosti viz níže.

Propozice:

termín: 23.září 2017, 9:30 hod.

místo: hřiště u přehrady (vedle plážového volejbalu)

hráči: zúčastnit se může kdokoliv, podmínkou je uhradit startovné a mít vlastní hrací koule, které odpovídají mezinárodním pravidlům hry.

startovné: 70 Kč, nutno zaplatit na místě.

pravidla: Soutěž se hraje podle mezinárodních pravidel pétanque. Jedná se o turnaj jednotlivců, tj. každý hráč má tři koule. Hráči nejsou pojištěni a plně odpovídají za škody na majetku i zdraví dalších osob.

herní systém: bude pořadateli určen na místě, dle počtu účastníků. (Pravděpodobně v případě 8 a více účastníků skupiny + KO. V případě méně než 8 účastníků pak pouze jedna skupina "každý s každým")

ceny: 3 nejlepší získají Poháry, diplomy, věcné ceny.

Pořadatel si vyhrazuje právo VETA v případě sporů o výkladu pravidel, hracího systému, sporu mezi hráči apod. V případě nepříznivého počasí může být turnaj odložen.

 

Na opětovné setkání na hřišti se těší

Martin a Tomáš